Despre mine

Sunt dedicata profesiei si specialitatii mele si vreau prin munca mea sa-mi ajut pacientii. Am o experienta in domeniu de 13 ani (inclusiv perioada de rezidentiat), centrata in special pe problemele de greutate, cu peste 900 de cazuri de suprapondere/obezitate si cu aproape 5000 de consultatii facute pana in prezent pentru scadere in greutate. 

Misiunea mea nu se termina cand pacientul a slabit sau a ajuns la greutatea dorita. Misiunea mea se incheie cand stiu cu certitudine ca pacientul meu isi va mentine acea greutate si nu se va mai ingrasa vreodata. Iar daca se va intampla sa puna cateva kilograme, atunci va sti singur cum sa revina la greutatea dorita.

In viata cred ca norocul ti-l faci singur, cred ca munca te innobileaza, cred (uneori naiv) in bunatatea oamenilor si mai cred in puterea care o avem (mai ales noi, doamnele) atunci cand ne simtim bine "in pielea" noastra. Iar pentru acest ultim lucru, nici un efort nu este de prisos.

Specializare

Medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice, specialist in obezitate certificat de Asociatia Internationala pentru Studiul Obezitatii (International Association for the Study of Obesity – World Obesity Federation)

SCOPE_Certified_Certificate.jpg

 

Paricipari la Congrese Obezitate si Diabet