Home > Noutati > Grup terapeutic pentru controlul greutatii si optimizare personala

Grup terapeutic pentru controlul greutatii si optimizare personala

Posted by dr. Nutritionist Madalina Indrie on May 20, 2012, Cluj-Napoca

De cate ori ai incercat sa scazi in greutate si apoi sa te mentii, probabil ai constatat ca e mai greu decat pare. Revistele de moda promit minuni in 7 zile, si totusi tu ai observat ca: fie nu reusesti sa reproduci minunea, fie nu reusesti sa o mentii, fie ti se face o pofta teribila de exact ceea ce ar fi interzis, fie te descurci bine o perioada lunga de timp si, dintr-o data, ceva iti pune bete in roate iar slabirea se opreste, chiar daca tu faci totul ca la carte.

Ce, cat si cum mancam este un proces complex, in care cunostintele de nutritie se imbina cu aspecte psihologice particulare fiecaruia dintre noi. Iti propunem o abordare duala a controlului greutatii, intr-un program de terapie de grup, condus de

              -Dr. Madalina Indrie, medic specialist Diabet zaharat, Nutritie si Boli Metabolice
              -Psih. Dr. Mirela Pop, psiholog clinician principal si psihoterapeut specialist. 

Sesiunile de lucru se vor desfasura martea de la ora 18:00, la Cabinetul psihologic individual al Psih.Dr. Mirela Pop (str Gh.Sincai nr.16, ap.17) si vor dura aproximativ o ora si jumatate. 
La sesiunile de lucru poate participa oricine se lupta cu kilogramele, indiferent in care faza a “luptei” se afla (scadere ponderala, mentinerea greutatii).
Inainte de intrarea in grup, este necesara o sedinta de evaluare psihologica (gratuit), precum si cel putin o consultatie de nutritie la tariful actual - 90 Ron (numarul de consultatii de nutritie se stabileste de comun acord cu medicul nutritionist).
Pretul unei sedinte de grup este de 40Ron/sedinta/pacient.
Va rugam sa confirmati participarea prin mail la adresa contact@nutritiecluj.ro, sau telefonic la nr. de tel: 0744-60.41.51.