Home > Noutati > Synobis Medical, singurul centru medical orientat catre obezitate din Cluj-Napoca si din Transilvania

Synobis Medical, singurul centru medical orientat catre obezitate din Cluj-Napoca si din Transilvania

Posted by dr. Nutritionist Madalina Indrie on August 21, 2014, Cluj-Napoca

Din 1 septembrie 2014 Synobis Medical – Centru de nutritie si management integrat al obezitatii Cluj isi deschide portile pentru pacienti, singurul centru medical orientat catre obezitate din Cluj-Napoca si din Transilvania.

logo-synobis-arial-rounded---fara-centru-facebook-180x180.pngImaginat si nascut din nevoile pacientilor care se lupta cu kilogramele, Synobis are specialisti care sa te indrume, sa te monitorizeze si sa te sustina in toate aspectele si dificultatile care apar in cursul scaderii in greutate:

- evaluare initiala (antropometrica, metabolica si medicala), stabilirea conduitei terapeutice, monitorizare de lunga durata in tot ceea ce presupune schimbarea stilului de viata, stabilirea indicatiei chirurgicale (daca este cazul), monitorizarea pre- si postoperatorie - efectuata de un medic nutritionist Cluj, specialist in obezitate (acreditat de Federatia Internationala de Obezitate)

- consultanta psihologica si monitorizare in toate aspectele de ordin psihologic legate de scaderea in greutate - de la managementul stresului, motivare, prioritizare, pana la complicatele tulburari de comportament alimentar (alimentatie compulsiva, reactia alimentara la stres, sindromul de "night-eating", etc.)

- exercitiu fizic cu antrenor personal si cu un program de exercitii adaptat fiecarui pacient in parte

- rezolvarea problemelor medicale conexe obezitatii dar si independente de aceasta cu ajutorul unui specialist in medicina interna

- consultatii de chirurgie bariatrica (chirurgia obezitatii sau chirurgia metabolica) - stabilirea si prezentarea tehnicii chirurgicale, managementul pre si postoperator, riscurile interventiei pe termen scurt si lung.

Toate aceste aspecte se intrepatrund si necesita o buna comunicare intre specialisti si o munca de echipa impreuna cu pacientul. De aceea nu se mai vorbeste despre tratamentul obezitatii ci este vorba de un intreg management al cazului. Pentru o cat mai buna evolutie si pentru a asigura toate premisele unui prognostic favorabil toti specialistii cu experienta in obezitate sunt la SYNOBIS.

Synobis Medical, singurul centru medical orientat catre obezitate din Cluj-Napoca si din Transilvania, este localizat pe str. Iuliu Hatieganu, nr.6, Cluj-Napoca, telefon 0364107215, 0725946789,  www.synobis.ro